single-speaker

Odpiralni čas in ukrepi glede virusa SARS-CoV-2

  • 13.03.2020.

Spoštovani ljubitelji iluzij,

Obveščamo vas, da v Hiši iluzij od danes do nadaljnjega velja nov delovni čas.

Obiščete nas lahko vsak dan med 9. in 20. uro.

V skladu z navodili in priporočili Nacionalnega inštituta za javno zdravje republike Slovenije smo tudi vzpostavili vsakodnevne preventivne ukrepe ter protokol dezinfekcije in čiščenja v prostorih. Protokol predvideva večkrat dnevno dezinfekcijo in čiščenje vseh prostorov Hiše iluzij, vključno z vsemi eksponati, igrami in sestavljankami, ter ostalimi površinami, s katerimi prihajajo v neposredni stik obiskovalci ter zaposleni. Prav tako se ves čas izvaja redno zračenje prostorov. Zaposleni si redno in temeljito umivajo in razkužujejo roke.

Kljub zagotavljanju in izvajanju vseh možnih aktivnosti dezinfekcije in čiščenja pozivamo vse obiskovalce, da dosledno upoštevajo vsakodnevne preventivne ukrepe za preprečevanje okužb z nalezljivimi boleznimi, ki so:

• Izogibamo se tesnim stikom z ljudmi, ki kažejo znake nalezljive bolezni.

• Ne dotikamo se oči, nosu in ust.

• V primeru, da zbolimo, ostanemo doma.

• Upoštevamo pravila higiene kašlja.

Redno si umivamo roke z milom in vodo.

• V primeru, da voda in milo nista dostopna, za razkuževanje rok uporabimo namensko razkužilo za roke. Vsebnost etanola v razkužilu za roke naj bo najmanj 60 %. Razkužilo za roke je namenjeno samo zunanji uporabi. Sredstva za čiščenje/razkuževanje površin niso namenjena čiščenju/razkuževanju kože.

• Splošna uporaba zaščitnih mask JE OBVEZNA!

Obiskovalcem je za potrebe razkuževanja na voljo razkužilo za roke, ki je nameščeno v igralnici (pritličje) ter v toaletnih prostorih v 1. nadstropju.

DTG d.o.o.

Hiša iluzij