Iluzije Ljubljane

Preizkusite se v igranju zanimive in zabavne igre, v kateri se boste sprehodili po čudovitih ulicah slovenske prestolnice Ljubljane. Odkrijte njene znamenite lokacije in zgodbe, ki vas bodo popolnoma prevzele in napolnile s čarobno poezijo mesta. Drznite se sprehoditi po tanki črti med resničnostjo in iluzijami in se podajte na pot iskanja namigov, ki vam bodo pomagali rešiti nadnaravno skrivnost.

Ste pripravljeni na potovanje v neznano?

Vrhunci igre

• Prečkajte Zmajski most in odkrijte koliko zmajev je možno naenkrat spraviti nanj

• Poučite se o slovenski arhitekturi ter spoznajte najbolj znane in priljubljene slovenske pesnike ter pisatelje

• Obrnite svoj svet na glavo ter poiščite vodnjak, kjer voda teče navzgor

• Odkrijte mnoge skrivnostne zgodbe o slovenski prestolnici

Nakup vstopnic za dogodivščinoZačetna točka: Cankarjev dom


Preden začnete
• Igra je na voljo v angleščini in slovenščini
• Vanjo je vključenih 10 zanimivih izzivov
• Nakup enega ključa omogoča igro na štirih napravah. Če bi radi igrali v večji skupini prosimo pišite na rezervacije@houseofillusions.si

Potek zgodbe
Vegova gimnazija v Ljubljani je znana kot spoštovana šolska institucija. Vendar le redki vedo, kaj se dogaja za njenimi vrati, a k sreči ste vi eden izmed njih.
Ker ste bili rojeni v družino jasnovidcev, trenutno obiskujete prvo leto šolanja na Vegovi akademiji za nadarjene, kjer se ukvarjate s telekinezo in ekstrasenzoričnim zaznavanjem ter tako poskušate bolje spoznati in razumeti svojo družinsko zapuščino.


...
Sredi popoldanskega počitka vas iz sanj prebudi grozna nočna mora. Srhljiva podoba vaše sestre, odnesene v temo, z vami ostane še dolgo za tem, ko ste že odprli oči!
Hitro preverite in pokukate v njeno sobo, ki pa je prazna. Prestrašeni si obujete napačne čevlje in zbežite iz hiše!