Izbirate lahko med 4-imi pravljičnimi junaki:

ČAROVNIK MUZEJKO

Čarovnik Muzejko je mlad čarovnik, vajenec, ki bi se rad zaposlil v Hiši iluzij. Zaupali so mu nalogo, da s čarovnijo popelje otroke v svet zabave, smeha in pisanih dogodivščin. Skozi nerodnosti, neuspele čarovnije in hecne situacije nam Čarovnik Muzejko pričara najlepše potovanje skozi muzej in nepozabno rojstnodnevno zabavo. Kaj pa čisto prave iluzije? Se skrivajo v posameznih čarobnih sobah.

DOKTOR KORAJŽA

Samo za najbolj pogumne! Dr. Korajža je nekoliko zmeden. Popil je »pozabljivostni« napoj, posoljen s »strašljivostnim« prahom. In sedaj mora pripraviti »protiurok« da se lahko njegov pogum in um vrneta. V vsaki sobi poiščemo eno od sestavin in na koncu skupaj namešamo »korajžostni« napoj in vsak od nas popije eno žlico. Postanemo mali znanstveniki in pogumni junaki in se veselo zabavamo naprej.

POLICAJ TONI

Hiša iluzij je zelo obiskana. Zato so v svoje vrste povabili na pomoč dobrega policista Tonija, ki še nikoli nikomur ni napisal kazni. Njegova naloga je, da otroke usmerja in jih varno vodi skozi muzej ter pripravi najboljšo rojstnodnevno zabavo sveta. Vendar pa v muzeju vlada kaos. Čarovniku Muzejkotu so se iluzije ponesrečile, zato je potrebno veliko previdnosti. 

NAJBOLJŠI ROJSTNI DAN IN PIKA

Praznuj s Piko Nogavičko in podari svojim prijateljem žur, kot ga še ni bilo! 

Najmočnejša deklica na svetu nas bo pospremila na nepozabno potovanje polno čarovnij in zabave. Če znate čuvati skrivnost, boste skozi niz pisanih iluzij izvedeli, kako majhna punčka dvigne konja, kako pomnožimo zlatnike, da jih imamo tako veliko kot Pika, kdo čuva Piko Nogavičko, da lahko živi sama v Vili Čira Čara in veliko drugih Pikinih skrivnosti. Tvoji prijatelji bodo rekli »to je bila najboljša zabava in PIKA«.