Rojstni dan v Hiši Iluzij

Za rojstni dan si želim …

Dvigniti se v vesolje, na edinstvenem plovilu, sestavljenem iz žebljev! Biti večji od svojih staršev (vi, dragi starši, pa se boste lahko ponovno spomnili, kako je biti otrok). Kaj pa, če bi si, namesto rojstnodnevne torte, privoščili kar svojo ali prijateljevo glavo na pladnju ali pa še bolje – sprehodili se skozi deželo tisočerih ogledal ter barvit vrteč se tunel, ki vam bo svet obrnil popolnoma na glavo?

Dragi starši in slavljenci!

Vse naštete želje ter še mnogo več vam lahko izpolnimo na popolnoma varen in predvsem smeha in zabave poln način! Vabimo vas, da za praznovanje rojstnega dne izberete najbolj zabavno hišo v Ljubljani, kjer vam bodo, poleg prijateljev, družbo delale najrazličnejše iluzije, zanimive miselne igre in sestavljanke, prav tako pa ne bo manjkalo priložnosti za ustvarjanje neštetih edinstvenih spominskih fotografij!


Nudimo vam 2 različni iluzijski praznovanji. Odločitev je vaša!


PRAZNOVANJE V SVETU ILUZIJ Z LASTNO POGOSTITVIJO (5+)

Paket nudi:

- trajanje: 120 minut

- ogled Hiše iluzij z animatorjem (60 minut)

- najem okrašenega prostora za pogostitev (60 minut)

- animacija otrok po pogostitvi

- uporaba miselnih iger in sestavljank

- uporaba jedilnega pribora (nož za razrez torte, krožniki, kozarci, vilice, prtički)

- darilo za slavljenko oz. slavljenca

* obvezno je spremstvo staršev, oz. starejših oseb za zagotavljanje varnosti in ustrezne dinamike otrok; spremljevalca imata prost vstop.

od ponedeljka do četrtka

od petka do nedelje, prazniki

80,00 € + 9€ na otroka

100,00 € + 9€ na otroka

Največje možno število otrok je 15 (slavljenec + 14 povabljenih). V ceni je vključen DDV.POTOVANJE PO SVETU ILUZIJ

Paket nudi:

- trajanje: 60 minut

- ogled Hiše iluzij z animatorjem (60 minut)

- uporaba miselnih iger in sestavljank

- darilo za slavljenko oz. slavljenca

* obvezno je spremstvo staršev, oz. starejših oseb za zagotavljanje varnosti in ustrezne dinamike otrok; spremljevalca imata prost vstop.

od ponedeljka do četrtka od petka do nedelje, prazniki
50 € + 9€ na otroka 80 € + 9€ na otroka

Največje možno število otrok je 15 (slavljenec + 14 povabljenih). V ceni je vključen DDV.
"Hči in njene prijateljice so se zelo zabavale. Lani je pri vas že praznoval naš najstarejši, tako da smo se zadovoljni vrnili. Otroci si pri vas razgibajo možgančke, hkrati pa so iluzije zanje kot čarovnija. Zabaven, poučen in čaroben rojstni dan, kaj je boljšega? :)“

Lara, 34, mamica dveh navdušenih slavljencev‘’Skozi hišo iluzij nas je v sproščenem duhu in hkrati na poučen in zelo zabaven način odvodila pika nogavička. Otroci so bili zelo navdušeni, starši pa smo pridobili izjemno originalne fotografije, saj je Pika poskrbela, da smo znali ob pravem času še pofotkat dogodivščine. Punce v hiši iluzij so res prijetne in so poskrbele, da so se otroci zabavali še po torti. Hvala! Odlični ste."

Tilen, 32, oče navihanega Maja, amaterski fotograf


"S praznovanjem rojstnega dne v muzeju Iluzij smo bili zelo zadovoljni, še posebej je užival naš slavljenec. Poleg dr. Korajže, ki je skupinico razigranih otrok uspel umirjeno animirati in voditi po muzeju, so nam praznovanje popestrile tudi vodene iluzijske igrice v drugem delu praznovanja. Tako je bil rojstni dan res posebno doživetje! Zabavno in poučno hkrati."

Iva, 38, mamica in ‘’vodička’’ razigrane skupine otrokVrhunska ekipa

Animatorji Hiše Iluzij poskrbijo za nepozabno doživetje!
Edinstveno doživetje

Edinstven muzej v centru Ljubljane, ki s pomočjo atraktivnih in zabavnih eksponatov omogoča neponovljivo vizualno, čutno in izobraževalno izkušnjo za slavljenca in povabljence.Super darilo!

Slavljenec prejme zanimivo darilo, ki ga bo spominjalo na fantastično iluzijsko zabavo s prijatelji.Iluzije za domov

Hiša iluzij nudi didaktične igrače in spominke za vse generacije, ki jih lahko ob koncu praznovanja kupite in odnesete s seboj. Skupaj s čudovito izkušnjo čudenja, ki ne preneha tudi, ko izstopite iz kraljestva iluzij..