Ali zaupate svojim čutom? Se vam je že kdaj zgodilo, da so vas zavedli?

V Hiši iluzij bodo vaši čuti na resni preizkušnji, vendar se boste ob tem zagotovo zabavali in tudi veliko naučili. Videli boste, da ni nič kot se zdi na prvi pogled. Ste pripravljeni na nepozabno dogodivščino? 

Kaj me čaka v Hiši iluzij?

V Hiši iluzij vas pričakuje več kot 70 eksponatov, ki vas bodo popolnoma zmedli. Med drugim se slikajte v sobi, ki kljubuje zakonom gravitacije, za kosilo si privoščite glavo vašega prijatelja, sredi belega dne se zabavajte v neskončni disco sobi in samo za najbolj pogumne – sprehodite se skozi Vortex tunel. Na koncu pa preizkusite svoje sive celice in potrpljenje ob sestavljanju naših neverjetnih miselnih iger. Prepustite se popolnoma novim doživetjem in se zabavajte skupaj s prijatelji ali družino. Otroci svet iluzij naravnost obožujejo, vendar pa je svet iluzij odlična dogodivščina tudi za starše, pare, dedke in babice! Prepričajte se sami.

Morda veste kaj sploh je iluzija?

Iluzija je trik, ki naše možgane in čutila zmede in nas prepriča, da je tisto kar vidimo, resnično. Največkrat nam iluzije prikažejo preveliko število nasprotujočih si informacij in to zmede naše možgane. Zanimivo pa je, da naši možgani do neke mere delujejo različno in tako ne doživimo vsi iluzije na enak način. Vas zanima kako jih boste doživeli vi?

Kdaj lahko pridem v Hišo iluzij?

Odprti smo vsak dan od 9. do 21. ure. Izberite čas, ki vam najbolj ustreza in podajte se v raziskovanje nepozabnih iluzij. Obvezno prinesite s seboj svoj najljubši fotoaparat ali pametni telefon. Zagotovo boste posneli čudovite fotografije, ki jih boste želeli deliti s svojimi prijatelji.

Kje se nahajamo?

Hiša iluzij se nahaja v centru mesta na naslovu: Kongresni trg 13, 1000 Ljubljana.

Se vidimo v svetu iluzij – v Hiši iluzij.