logo

Ali zaupate svojim čutom? Se vam je že kdaj zgodilo, da so vas zavedli? Pripravite se, v Hiši iluzij bodo vaši čuti na resni preizkušnji, vendar se boste ob tem zagotovo zabavali in tudi veliko naučili.

SPLETNA TRGOVINA
about

Vortex tunel

Vortex tunel ni primeren za vsakogar. In mislimo povsem resno. Če ne prenesete vrtoglavice vam priporočamo, da počakate zunaj. Če pa ste dovolj pogumni, se pripravite na najboljšo dogodivščino. Boste zmogli? Mislite, da lahko hodite naravnost medtem ko so vaši možgani in občutki popolnoma zmedeni? Se vidimo na drugi strani tunela.

about

Ames soba

V tej sobi se dogaja nekaj čudnega. Ljudje se v ames sobi v nekaj sekundah povečajo ali pomanjšajo. Nekateri postanejo palčki, drugi pa zrastejo v velikane. Ste si kdaj želeli biti višje od vaših staršev ali prijateljev? Želja se vam uresniči v Hiši iluzij.

about

Obrnjena soba

Soba, ki nasprotuje zakonom gravitacije! V sobi se prepustite domišljiji in se slikajte v vseh možnih pozah. Samo vaša domišljija je meja. Kdo bo naredil najboljšo fotografijo?

about

Zamenjava obraza

Ste si kdaj želeli zamenjati nos ali pa kar celoten obraz pa se vam je zadeva zdela preveč odbita, boleča ali draga? Zdaj je to mogoče. In še povsem enostavno je. Izberite si prijatelja s katerim si želite zamenjati obraz in presenečeni boste. Ste si všeč?

about

Glava na pladnju

Ste lačni? Za vas smo pripravili vašo najljubšo jed - glavo vašega prijatelja! Ne skrbite nihče se ne bo poškodoval.In seveda ne pozabite narediti nepozabne fotografije.

about

Disco soba

Se radi zabavate? Potem obvezno zavijte v disco sobo in se prepustite ritmu glasbe. V disco sobi lahko preizkusite vaše plesne gibe, zapojete in se ob tem preprosto zabavate. Povabite tudi prijatelje, da bo zabava še boljša. Ne pozabite narediti fotografije nad katero bodo vsi navdušeni.

about

Kalejdoskop

Najboljši selfie v mestu! Sliko si lahko tudi natisnete in si domov odnesete čudovit spominek na dogodivščine v Hiši iluzij.

about

Optične iluzije

Ne verjemite vašim očem in možganom, saj vas hitro zavedejo. Raziščite neverjetne skrivnosti optičnih iluzij.

about

Votel obraz Ivana Cankarja

Pozor, v sobi je mož, ki pozorno spremlja vsak vaš korak!? Če si upate stopite bližje. Se vam zdi kaj čudnega na njegovem obrazu?

about

Iskreno ogledalo

Ali ste vedeli, da ogledala lažejo? Res je. Ljudje nas ne vidijo enako, kot sami sebe vidimo v ogledalu. Si upate pogledati kako resnično izgledate?

about

Soba vesoljske meditacije